Selecteer een pagina
CrashStickers zijn een nieuwigheid voor alle Europese bestuurders. Praktisch product en zeer nuttig. We beginnen ze te bieden aan Belgische bestuurders en willen hier de voordelen van hun adoptie demonstreren. U kunt hier de 5 goede redenen lezen om de voordelen van de CrashStickers goed te begrijpen:

Bespaar tijd

Als u zich in de ongemakkelijke situatie van een ongeluk bevindt, kan dit niet alleen uw dag verstoren, maar misschien ook dat van honderden automobilisten op de weg die kunnen worden geblokkeerd of vertraagd vanwege uw glitch of the road. Het invullen van een rapport zonder CrashStickers kan gemakkelijk 45 minuten duren; terwijl je met je CrashStickers de tijd die nodig is om het rapport te voltooien al met 50% vermindert. Als de andere partij ook deze nuttige labels krijgt, kan de tijd met 80% worden verkort. Besteed 45 minuten tot 9 minuten, het is nog steeds gewonnen ondanks de onaangename situatie.

Verminder uw stressniveau

Je hoeft geen archeologie te beginnen in je handschoenenkastje, of te zoeken naar contract- en groene kaartnummers, contactgegevens van verzekeringsmaatschappijen, etc. Dit alles is al aanwezig op je CrashStickers. Bovendien, als het regent, als het sneeuwt, als het donker is, zoveel situaties waarin stress je kan pakken zonder het onplezierige moment te vergeten dat per definitie een ongeluk is. Dus als je de kans hebt om deze stress tot het absolute minimum te beperken, aarzel dan niet om je CrashStickers te brengen.

Concentreer u op uw tekening

Zodra alle administratieve gegevens zijn voltooid, kunt u op adem komen en focussen op wat echt belangrijk is: wie heeft er recht en wie heeft er ongelijk? Dit wordt geverifieerd en gevalideerd door uw verzekeringsmaatschappij door het schema te raadplegen dat te vaak in de aanrijdingsformulier wordt gesloopt vanwege een gebrek aan vooruitziendheid en beschikbaarheid van belanghebbenden.

Vergemakkelijk het beheer van uw bestand

Een goedgevulde vorm verhoogt aanzienlijk uw kansen om beter te worden verdedigd in het geval van een ramp. Uw makelaar is de eerste persoon die u verdedigt en uw bestand snel kan verwerken. Hij / zij zal met plezier een ingevuld formulier ontvangen en kan u op korte termijn bedanken.

Voorkomen in plaats van genezen

Het is beter om uitgerust te zijn met je CrashStickers voordat je de weg op gaat (zoals een fluorescerend veiligheidsvest). Als u niet degene bent die op die dag een ongeluk veroorzaakt (wat wij u niet wensen), is het mogelijk dat een andere chauffeur u een stempel geeft … Om alle goede redenen die hierboven zijn genoemd, Het gezegde “Voorkomen is beter dan genezen” is zeker geldig. Het is belangrijk om toe te voegen dat CrashStickers erg handig zijn bij kleine ongelukken. Kleine ongevallen (kleine botsingen, botsen tijdens manoeuvres, rechtse prioriteit, klauwen, enz.) Vormen de overgrote meerderheid van ongelukken die jaarlijks plaatsvinden (gelukkig). Goede reis met je CrashStickers! en bestel ze vandaag nog.